Rugschool 

Tijdens deze sessies leer je hoe je je rug zelf kan stabiliseren op een correcte manier. 
Er wordt opgebouwd van heel lichte naar steeds zwaardere buik-, rug- en andere spieroefeningen.

Sportrevalidatie

“Sporten is gezond!” hoor je overal. Ik zal de laatste persoon zijn die dit ontkent, maar sporten gaat ook dikwijls gepaard met blessures. Pijnbestrijding en genezing is één ding, maar preventie is minstens even belangrijk. Door middel van een goede screening ga ik op zoek naar mogelijke oorzaken van uw blessures en proberen we samen zowel naar genezing als preventie te streven.

Pre- en postnatale

Zwanger zijn en bevallen is een heel ingrijpende gebeurtenis in het leven van de vrouw. U heeft recht op 9 terugbetaalde sessies perinatale kinesitherapie. Dit wil zeggen dat u deze kan gebruiken voor én na uw bevalling. Meestal worden 1 à 2 sessies voor de bevalling gevolgd en de overige erna. Wil u graag goed voorbereid aan de bevalling kunnen starten, kom dan enkele keren langs voordien. Zet u graag alles in op de training nadien, contacteer mij gerust net na uw bevalling.

Pre- en postoperatieve kinesitherapie

Een actieve revalidatie na een operatieve ingreep beïnvloedt het genezingsproces zeer sterk. Uw dokter verwijst u zeker door.

Kiné bij senioren

Ook voor senioren is het belangrijk in beweging te blijven. Er kunnen spectaculaire resultaten ontstaan wanneer iemand beslist om meer te gaan bewegen.